Εκπαιδευτικό Εργαστήρι – Βιώσιμη Γεωργία για το μέλλον:Βιολογικές Καλλιέργειες

Η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων γύρω από διάφορους τομείς της βιώσιμης γεωργίας, τη στήριξη της ΚΑΠ και τη χρήση της τεχνολογίας στη γεωργία.

Το πρώτο εργαστήρι με θέμα Βιώσιμη Γεωργία για το Μέλλον: Βιολογικές Καλλιέργειες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην αγορά οργανικών προϊόντων Χατζηπιερή στην Αγία Φύλα στη Λεμεσό από τις 10:00-13:00.

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα βιολογικό πρωινό και να μάθουν τις αρχές και τις προκλήσεις της βιολογικής καλλιέργειας. Το εργαστήρι περιλαμβάνει επίσης περιοδεία στις βιολογικές καλλιέργειες της αγοράς από τον Πιερή Χατζηπιερή, επιδεικνύοντας τις αρχές και τις μεθόδους που ακολουθεί και δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν γύρω από το θέμα της βιολογικής γεωργίας.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22580226 και 22580229 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.learnaboutcap.com
www.facebook.com/LearnAboutCap
https://twitter.com/learnaboutcap