Εκπαιδευτικό Εργαστήρι – Ευκαιρίες Χρηματοδότησης μέσω της ΚΑΠ

Η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων γύρω από διάφορους τομείς της βιώσιμης γεωργίας, τη στήριξη της ΚΑΠ και την χρήση της τεχνολογίας στη γεωργία.

Το δεύτερο εργαστήρι της εκστρατείας με θέμα ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Τμήματος Γεωργίας, στη Λευκωσία από τις 10:00-12:00.

Το εργαστήρι θα γίνει από εξειδικευμένους λειτουργούς του Υπουργείου Γεωργίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τις ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα μέτρα χρηματοδότησης που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους λειτουργούς.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22580226 και 22580229 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.learnaboutcap.com

www.facebook.com/LearnAboutCap

https://twitter.com/learnaboutcap