Μάθε για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από την Κοινή Αγροτική Πολιτική

Επίσκεψη στο εργαστήριο παραγωγής γλυκών «Σπιτικά Γλυκά Ελένης»

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργαστήρι παραγωγής γλυκών «Σπιτικά Γλυκά Ελένης» στον Φαρμακά.

Η επίσκεψη έχει ως στόχο να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τον τρόπο με τον οποίον μπορούν να χρηματοδοτηθούν από την Κοινή Αγροτική Πολιτική για τη δημιουργία της δικής τους πρωτοβουλίας σε οποιονδήποτε τομέα.

Η ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για το πως η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή σπιτικών γλυκών και με πιο τρόπο κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την Κοινή Αγροτική Πολιτική, κάνοντας έτσι το όνειρο της πραγματικότητα. Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με ξενάγηση στο εργαστήριο, μαθαίνοντας για τους τρόπους παρασκευής παραδοσιακών γλυκών και άλλων προϊόντων.

Δηλώστε συμμετοχή  επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 22580226 και 22580229 ή στο email [email protected]. Η συμμετοχή στην εκπαιδευτική επίσκεψη είναι δωρεάν.

Ενημερωθείτε για όλες τις επερχόμενες δράσεις που θα υλοποιηθούν από την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» μέσω της ιστοσελίδας της εκστρατείας και των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.