Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό εργαστήρι για την Αειφόρα Διαχείριση Νερού

Το τρίτο εκπαιδευτικό εργαστήρι της εκστρατείας ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΚΑΠ, με θέμα «Βιώσιμη Γεωργία για το Μέλλον: Αειφόρα Διαχείριση Νερού», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, στο κέντρο Κέντρο Πετρερά Peracultura Land στο Καλό Χωριό Ορεινής.

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι είχε ως στόχο να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τις βασικές αρχές συγκομιδής και φύλαξης νερού για χρήση στην γεωργία μέσα από θεωρία αλλά και πρακτικά παραδείγματα, περιλαμβάνοντας περιδιάβαση στους χώρους του κέντρου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διάφορες καλές πρακτικές συγκομιδής και διαχείρισης βρόχινου νερού και να μάθουν πως μια τέτοια πρακτική συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκστρατεία Μάθε για την ΚΑΠ διοργανώνει από τον Ιούλιο 2019 μέχρι τον Ιούλιο 2020 μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων γύρω από διάφορους τομείς της γεωργίας όπως τις βιολογικές καλλιέργειες, την χρήση της τεχνολογίας στη γεωργία, την στήριξη μέσω της ΚΑΠ και άλλα σχετικά θέματα.

Το εργαστήρι θα είναι διαθέσιμο σε βιντεοσκοπημένη μορφή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εκστρατείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκστρατείας και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.learnaboutcap.com

www.facebook.com/LearnAboutCap

https://twitter.com/learnaboutcap