Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο εργαστήριο παραγωγής γλυκών «Σπιτικά Γλυκά Ελένης»

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργαστήρι παραγωγής γλυκών «Σπιτικά Γλυκά Ελένης» στον Φαρμακά.

Στην επίσκεψη, η ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου, η κυρία Ελένη Αντωνίου Βασιλείου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες προσφέροντας τους γλυκά και άλλα παραδοσιακά προϊόντα δικής της παραγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι έμαθαν για την ΚΑΠ και τους στόχους της, ήρθαν σε επαφή με επιτυχημένα παραδείγματα χρηματοδότησης στην Κύπρο και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία που απαιτείται για να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση καθώς επίσης και τους υπεύθυνους φορείς στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες άκουσαν από την κυρία Ελένη τη δική της εμπειρία για τη δημιουργία του εργαστηρίου της και τον τρόπο με τον οποίο εξασφάλισε χρηματοδότηση από την ΚΑΠ όπως επίσης και την μετέπειτα διαδικασία.

Στο τέλος της επίσκεψης η κυρία Ελένη ξενάγησε τους συμμετέχοντες στον χώρο του εργαστηρίου εξηγώντας τους όλα τα σχετικά για τον τρόπο λειτουργίας του και δίνοντάς τους την ευκαιρία για συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν σπιτικά γλυκά του κουταλιού και άλλα παραδοσιακά προϊόντα όπως ροδόσταγμα, τριαντάφυλλό, συκόπιττες και άλλα πολλά τα οποία φτιάχνονται από τα χέρια της ιδιοκτήτριας.

Σκοπός των εκπαιδευτικών επισκέψεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μάθε για την ΚΑΠ» είναι να γίνει γνωστή η στήριξη της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε διάφορες πρωτοβουλίες, δείχνοντας στους ενδιαφερόμενους πώς μπορούν να επωφεληθούν οι ίδιοι στο μέλλον.

Ενημερώσου για όλες τις επερχόμενες δράσεις που θα υλοποιηθούν από το Sigmalive μέσω της ιστοσελίδας της εκστρατείας.