Εκπαιδευτικό Εργαστηρί: Βιώσιμη Γεωργία για το μέλλον:Αειφόρα διαχείριση νερού

Η εκστρατεία “Μάθε για την ΚΑΠ” διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων γύρω από διάφορους τομείς της βιώσιμης γεωργίας, τη στήριξη της ΚΑΠ και την χρήση της τεχνολογίας στη γεωργία.

Το τρίτο εργαστήρι της εκστρατείας με θέμα ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΕΙΦΟΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΝΕΡΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο κέντρο Πετρερά Permaculture Land, στο Καλό Χωριό Ορεινής, στη Λευκωσία από τις 10:00-13:00.

Το εργαστήρι θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές συγκομιδής και φύλαξης νερών για χρήση στη γεωργία και θα περιλαμβάνει περιδιάβαση στους χώρους του κέντρου με πρακτικά παραδείγματα εφαρμογής των αρχών που έχουν επεξηγηθεί.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22580226 και 22580229 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.learnaboutcap.com

LearnAboutCap