Η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» στην Εκθεση FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις

Η Έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου στην Κρατική Έκθεση Λευκωσίας.

Η 2η Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών, οίνου και αποσταγμάτων, η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο, αποτελεί ετήσιο γεγονός και διοργανώνεται από την Unity Expo. Ένα ταξίδι γεμάτο με αρώματα και γεύσεις, μια εμπειρία μοναδική για τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του είδους.

Η έκθεση αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν.

Η επικείμενη έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών  να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους επαγγελματίες στους τομείς της τροφοδοσίας, διανομής, εισαγωγής και πωλήσεων.

Η Κύπρος ευρισκόμενη στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας, αποτελεί το επίκεντρο όλων των χωρών της περιοχής.

Η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» θα συμμετάσχει στην έκθεση με το δικό της περίπτερο, ενημερώνοντας τους επισκέπτες σχετικά με τις δράσεις της ΚΑΠ και απαντώντας σε ερωτήματα γύρω από την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Το Ράδιο Πρώτο θα εκπέμπει ζωντανά με Live Link από την έκθεση το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.